vrijdag 12 maart 2010

Key-Scene Film opdracht Frank en Johan


De sleutelscene die ik na ga bootsen is van de nieuwste thriller 'Paranormal Activity' (de engste realistische film aller tijden zegt men). De hele wereld praatte er direct over na de eerste bioscooppremiere en de film werd dan overal lovend ontvangen. Het is vrijwel allemaal op een simpele maar vooral realistische manier gefilmd alsof het een door een amateur is gemaakt (dat maakt het juist zo realistisch en angstaanjagend). 

Ik ga de scene namaken dat hoofdrollen Katie en Micah liggen te slapen. De camera staat aan op infra-rood en geplaatst in de hoek van de kamer zodat ze alles vastleggen wat er gebeurd s'nachts.  Katie wordt wakker midden in de nacht en blijkt bezeten te zijn door een demon (hier kom je later pas achter).  Ze loopt langzaam naar beneden en plotseling hoor je hard geschreeuw van haar waardoor Micah uit zijn bed naar beneden vlucht. Je ziet hun niet, maar wel het geluid wat het juist zo eng maakt. 

Dan hoor je dat hij schrikt van iets een plotseling stopt het gegil..Voetstappen op de trap.. op eens zie je op een schrikwekkende manier dat Micah tegen de camera wordt gegooid..hij vliegt dan dus ook op je af. Katie staat op de achtergrond met bloed over haar hemd. Micah blijkt vermoord te zijn door bezeten vriendin.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten